Parlemúr
muurschilderingen, portretten, decoraties en workshops

In het Atelier

Teken- en schildercafé: met eigen materiaal aan de slag in het teken- en schildercafé. Het is geen les, maar het uitdelen van kennis met elkaar. De bedoeling is dat iedereen aan de slag gaat met eigen materiaal. Een paar uurtjes met elkaar tekenen of schilderen kan onverwacht inspirerend en gezellig zijn! Er is koffie en thee en wat lekkers. De kosten per persoon per blok is € 10,- per keer. In het atelier kunt u ook gebruik maken van een een strippenkaart, deze kan worden aangeschaft voor € 50,- en u kunt dan deelnemen aan 6 blokken.  

workshops: mandala schilderij maken, een bling-bling schilderij of een vakantiefotoschilderij maken. De nieuwste workshops vind u rechtsboven op deze pagina.

Muurschildering de Nachtwacht: in het atelier wordt gewerkt aan een muurschildering naar het beroemde schilderij 'De Nachtwacht' van Rembrandt. Wilt u de vorderingen met eigen ogen zien, dan kunt u langskomen op de open-atelier-middag, iedere woensdagmiddag tussen 14:00 en 16:00 uur. Volg ook de vorderingen op: https://www.facebook.com/parlemur1/