een portret of schilderij laten maken van uw favoriete popster of filmster? (klein)kind of huisdier...  

De kosten voor het maken van een portret of schilderij liggen aan het formaat en het materiaal. Welke afmetingen wilt u dat het schilderij wordt ongeveer? En wilt u het uitgevoerd hebben in krijt, olieverf of acrylverf, op papier of op doek? Heeft u een voorbeeld van hoe u wilt dat het schilderij eruit komt te zien? Als u deze gegevens via het contactformulier aan ons doorstuurt krijgt u van ons vrijblijvend een opgave van de kosten en de tijd die nodig is om het portret te maken.

 

the boss - bruce springsteen - potloodtekening - 50x65 cmPortret in potlood

 

Een portret in potlood maak ik aan de hand van een of meerdere foto´s. De prijs voor een tekening (zwart/wit) op A3 formaat (30x40cm) is € 90,00. Deze prijs is inclusief Btw. Exclusief lijst.

Een tekening gemaakt met potlood, kan het best worden ingelijst achter glas met een passe-partout. Om afgeven/vlekken van het potlood te voorkomen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De tekening van Bruce Springsteen hier links is ook in opdracht gemaakt. Hier is hij al ingelijst. Het formaat van de tekening is 50x65 cm. De prijs van een tekening op dit formaat (zonder lijst) is

€ 175,= incl. Btw.